Kumppanit

Yhteistyökumppaniesittely: Kelloneuvos –  Intohimosta ammatiksi

Kelloneuvos on vuonna 2016 perustettu käytettyjen arvokellojen myyntiin, ostamiseen ja vaihtoon erikoistunut yritys. Yrityksen perustaja Jesse Haapsaari on kelloharrastaja, joka on intohimostaan tehnyt täysipäiväisen työn. Turun ydinkeskustassa, Kivikartanon kiinteistöstä sijaitseva Kelloneuvos on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen hyvämaineisemmista käytettyjen arvokellojen kauppiaista, ja se palvelee asiakkaitaan ympäri maata – kasvavalla asiantuntijuudella ja maanläheisellä, reilulla asenteella. Päivittäistä arkea pyörittää yrittäjä itse yhdessä puolisonsa kanssa. Heinäkuussa 2024 Kelloneuvos palkkasi myön ensimmäisen työntekijänsä, mikä on ollut pienelle toimijalle askel kasvussa ja toiminnan laajentumisesta.

Nopeus ja joustavuus 

Vahvuutenaan – ja usean kelloharrastajan kokemana, Kelloneuvos pitää nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta. Haapsaaren henkilökohtainen sitoutuminen asiakaspalveluun näkyy siinä, että hän päivystää käytännössä 24/7/365 – vastaukset saapuvat yleensä muutamassa minuutissa. Tämä poikkeuksellinen asiakasläheisyys on tehnyt Kelloneuvoksesta kellopiireissä tunnetun ja luotetun toimijan.

Kelloneuvoksen ja kelloharrastajien yhteys

Kelloneuvos on ollut vahvasti mukana suomalaisessa kelloharrastajakulttuurissa, joka on kasvattanut suosiotaan merkittävästi viime vuosina. Kysyettäessä Jesse Haapsaari  tunnistautuu itsekin  olevansa yhtä lailla harrastaja kuin kauppias, ja hän arvostaa suuresti aktiivisia kelloharrastajia, joiden ansiosta käytettyjen arvokellojen kauppa Suomessa on kasvanut. “Kelloharrastajat ovat auttaneet nostamaan kellojen arvostusta.”

Harrastuksesta elinkoinoksi

Matka harrastuksesta täysipäiväiseksi yrittäjäksi on ollut pitkä ja sitä on värittänyt monta käännettä. Eriyiseksi ylpeyden aiheeksi Haapsaari nimeää oman toimiston hankinnan Turussa, joka on ollut ammattimaisen toiminnan kannaltamerkittävä virstanpylväs ja kulmakivi. Tulevaisuudessa Kelloneuvoksella on suuria suunnitelmia laajentumisen osalta,.

Jessen suosikkikellot

Henkilökohtaisina suosikkeinaan Jesse mainitsee 16750 GMT-Master Pepsi, joka on hänen syntymävuotensa 1985 kello, sekä Omega SMP41, joka on hänen luottovalintansa tilanteessa kuin tilanteessa. “Nämä kellot jollakin tapaa heijastavat myös omaa suhdetta kellomaailmaani”, Haapsaari totetaa.  Vaikka Kelloneuvoksen varastossa on kelloja moneen lähtöön, niin silti pidän silti omaa kelloani ranteessa.