Kellohuollot

Tältä sivulta löydät Kelloharrastajien suosittelemat huoltoliikkeet Suomessa. Sivulla maininitut liikkeet ovat hyvämaineisia ja tunnettuja huoltoliikkeitä, jossa sinua palvelevat ammattikellosepät.

Huom! Toimittaessasi kelloa huoltoon, sinun kannattaa kysyä aina alustava arvio huoltoajasta ja hinnasta. Todellinen huollontarve selviää vasta, kun kello on avattu ja tutkittu asianmukaisesti.

Useimmat kellohuollot huoltavat mahdollisuuksien mukaan kaikkia kellomerkkejä, mikäli heillä on saatavilla kyseessä olevan kellon huoltoon tarvittavat työkalut ja varaosat. Huoltoa voi siis tiedustella myös siinä tapauksessa, jossa kyseisellä liikkellä ei olisi kellovalmistajan virallista valtuutusta. Ammattimaiset kellosepät ohjaavat kuluttajan viralliseen huoltoon, mikäli eivät pysty itse tarjoamaan tarvittavaa palvelua.


Helsinki, Korkeavuorenkatu 3

Longitudi

Longitudi on valtuutettu Omega-huolto (myös vaativat kellot) sekä muiden Swatch Groupin merkkien (Certina, Tissot, Longines, Rado) valtuutettu huolto. Longitudi huoltaa myös vaativia harvinaisempia arvokelloja sekä erikoisempia vintage-kelloja.


Helsinki, Tallberginkatu 1 C 3.krs
Hyvinkää, Kauppalankatu 22 A 

Watch Service Finland

Watch Service Finland on yksi Suomen suurimmista kellosepän verstaista. Helsingissä ja Hyvinkäällä toimiva yritys huoltaa ja korjaa ammattitaisosesti myös vaativia ja erikoisempia arvokelloja. WSF toimii mm. Omegan, Tag Heuerin, Oriksen, Raymond Weilin, Longinesin, Citizenin ja Tissotin valtuuttona huoltona.


Helsinki, Korkeavuorenkatu 3

Westerback

Westerbackin kautta on saatavilla kellohuoltopalvelut mm. Omega, Longines, Certina, Tissot ja Rado sekä Bell & Ross -kellohin.

Helsinki, Aleksanterinkatu 46

Lindroos

Helsingissä toimiva Lindroos on yksi Suomen monipuolisimpia kellohuoltoja ja se huoltaa kaikkia merkkejä. Valtuutettuna huoltona mm. Omega, Tag Heuer, Zenith, Rolex ja Tudor.


Vaasa, Alaotori

Hovisepät

Hoviseppien kautta on saatavilla kellohuoltopalvelut usealle eri merkille (mm Tissot, Certina, Longines, Rado, Bell& Ross). Hovisepillä on myös valtuutettu Rolex- ja Tudor -huolto.

Haluatko yrityksesi mukaan? Lähetä sähköpostia info@kelloharrastajat.fi