kelloharrastajat, Kellot, Limited Edition, Yhteisö, Yleinen

S.U.F x KH 10v tilattavissa torstaina 23.11 klo 18 alkaen! Ensimmäiset kuvat varsinaisesta kellosta!

Nyt se tapahtuu! Keväästä hartaasti odoteltu S.U.F x KH juhlakello on lopultakin tilattavissa. Alunperin lokakuulle ennakoitu malli on myöhästynyt jo pariinkin otteeseen vaikean komponenttisaatavuuden vuoksi. Tarvittavat osat ovat vihdoin saatu kasaan ja kello valmiina tilaamista varten!

Vihreä sunray-taulu reagoi valoon upeasti
Aikaisemmista 180-malleista poiketen kaikki kellon indeksit ovat nyt itsensä valaiseviaMyynti tapahtuu kelloharrastajat.fi -verkkosivun kautta. Sivustolle ilmestyy 23.10 tilaussivu, jonne halukkaat voivat jättää hankintasitoumuksen. Samassa yhteydessä kerätään henkilön yhteystiedot sekä toive kellon numerosta (1-50).  Hankintaoikeus vahvistetaan vuorokausi ilmoituksen jättämisestä, jonka jälkeen yhteystiedot luovutetaan S.U.F Helsinki:lle, joka toimittaa linkin verkkokauppaan, jossa tilaus maksetaan. Myyjänä toimii S.U.F Helsinki.

Kellon hinta 3286eur (sis alv 24%). 

Toimitus:

Kello toimitetaan joulu-tammikuun aikana (nouto pajalta Tehtaankadulta tai postitus). Ennakkotiedoista poiketen yhteisluovutusta ei pystytytä järjestämään, sillä todennäköisesti noin 10-15 kelloa joutuu odottamaan vielä osia tammikuulle asti. Tammikuussa kuitenkin tarkoitus järjestää yhteinen gathering, kun kaikki kellot valmiit.

Torstai 23.11. klo 18 kannattaa laittaa kalenteriin muistutuksella. Kelloista aikaisemmin kiinnostuksensa ilmaisseille on varattu oma erä sarjasta. Em. on kuitenkin mietitty siten, että vasta nyt asiaan havahtuneilla on myös hyvä mahdollisuus saada hankittua kello. Kelloja myydään 1kpl per henkilö ja osto-oikeuden myöntäminen edellyttää myös ryhmän jäsenenä olemista. 

Millainen kello on kyseessä?  

S.U.F x KH10v on monessa mielessä erityinen kello. Vihreässä sunray -hiotussa taulussa nähdään ensi kertaa S.U.F -kellossa tarunhohtoiset, ns. California -indeksit. Taulun kaikki indeksit ovat luminoivia  ja taulussa klo 6:n yläpuolella on hienovarainen tietäjät tietää – KH-logosta tuttu Stepanin sanoin “neliö kantillaan” -muoto.  10-vuotisjuhla tuodaan taulun etupuolella hienovaraisella, mutta harkitulla yksityiskohdalla esille.

Kellon S.U.F 180-mallista tuttu kuori ansaitsee hehkutusta, sillä se kätkee sisään harrastaja-näkökulmasta erityisiä yksityiskohtia. Kuori on Outokummun SUPRA 316L/4435 teräksestä ja se on mitoitettu siten, ettei koneiston ja kuoren väliin tule ollenkaan ylimääräistä soviterengasta. 38,7mm halkaisijan ja 46,4mm pituuden (lug-to-lug) omaava kello on vaikultelmaltaan ranteessa selvästi millejään isompi. Samaan aikaan vain 9,4mm paksu kokonaisuus tekee laitteesta ranteessa erittäin miellyttävän.  Kello on vesitiivis 100 metriin asti. Tavanomaisesta poiketen bezel on sisäänpäin kaareva. 

Aikaisempaan KH-kelloon liittyi aikanaan mystiikkaa, ja näin on myös 10v-kellon kohdalla. Kellon takapohja on lasia ja Mörskystä tuttuun tapaan siinä tavataan yllätys, joka selviää vasta hankittavaiheessa. KH10v-juhlassa Stepan kannusti vieraita sanomalla, että “ne jotka uskaltavat, tulevat yllättymään positiivisesti – tulee hieno ja söpö”. 

Kellon ranneke on luksustuotteista tuttua epsom-nahkaa. Epsom -käsitelty nahka kestää kulutusta ja kosteutta tavallista nahkaa paremmin, eikä se naarmuunnu yhtä helposti. Rannekkeen väri on hyvin syvä tumman sininen.