Kelloharrastajien yhteistyökumppanit 2023

Kelloharrastajien yhteistyökumppanit ovat luotettuja alan toimijoita, jotka haluavat tukea ja kehittää kelloharrastusta ja kellokulttuuria Suomessa. Yhteistyökumppaniksi voi hakea kelloalalla toimiva yritys, esimerkiksi virallinen jälleenmyyjä, maahantuoja, käytettyjen kauppias, kellovalmistaja, kellotarvikevalmistaja, tapahtumatuottaja jne. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus päästä Kelloharrastajat -ryhmään omalla yritysprofiililla ja julkaista ryhmässä viikoittain.

Mikäli ole kiinnostunut toimintaan Kelloharrastajien yhteistyökumppanina, ota yhteyttä spostilla info@kelloharrastajat.fi

Yhteistyökumppani Casio

Hovisepät

Vuonna 1960 perustetetun Hoviseppien valikoimiin kuuluvat Rolex, Tudor, Tag Heuer, Bell& Ross, S.U.F Helsinki, De Motu, Certina ja Tissot -kellot. Hovisepillä on myös oma kellohuolto.


Lindroos

Osk. Lindroos on Helsingin keskustassa sekä lentokentällä toimiva perintekäs suomalainen laatukellojen jälleenmyyjä, jonka alaisuudessa toimii myös Suomen suurin yksityinen kellohuolto. Lindroosin valikoimista löydät runsaasti kelloja laatuvalmistajilta kuten Rolex, Cartier, JLC, Breguet, Chropard, Piaget, Bvlgari, IWC, Vacheron Constantin, Panerai, Omega, Breitling, Zenith, Tag Heuer, Tudor, Longines, Raymond Weill, Baume & Mercier, Rado, Tissot, Mido, Certina, S.U.F Helsinki ja Gucci.


Sarpaneva Uhrenfabrik, S.U.F Helsinki

Suomalalaisen kansainvälisesti tunnustetun huippukellontekijän Stepan Sarpanevan perustama S.U.F Helsinki valmistaa suosittuja ja omaleimaisia kelloja. S.U.F Helsinki Paroni- ja Myrsky -kellot ovat saavuttaneet osaltaan jo kulttiaseman kelloharrastajien keskuudessa. S.U.F kelloja on nähtävillä sekä jälleenmyyjillä, että Helsingin Punavuoressa sijaitsevalla pajalla, jonne on mahdollista sopia vierailu.


Seiko - Kelloharrastajien yhteistyökumppani

Seiko

Seiko on japanilainen vuonna 1881 perustettu kellovalmistaja, jonka mallistosta löytyy kattavasti kelloja eri hintaluokassa. Seikon mallisarjoja ovat Premier, Prospex, Presage, Astron, Seiko 5 ja LX-sarjat. Lisäksi Seikolla on oma erityisen hienosti viimesteltyihin kelloihin erikoistunut Grand Seiko -brändi.


Casio

Casio on japanilainen vuonna 1846 perustettu elektroniikkavalmistaja, joka on tullut tunnetuksi monipuolisista monitoiminto-kelloistaan. Casio on tätä nykyä monelle synonyymi digitaaliselle kellolle. Valmistajan mallistosta löytyy lukuisia vaihtoehtoja monista eri hintaluokista.


Leijona Heritage 1907 x VOUTILAINEN

Leijona Heritage 1906 x VOUTILAINEN Artisan d’Horologetrie d’Art on Suomailanen kellovalmistaja, joka valmistaa laadukkaita Sveitsiläisiä rannekelloja. Kellojen valmistuksesta vastaa suomalaisen Kari Voutilaisen kellotehdas. Leijona on suomalaisille läheinen ja perinteikäs kellomerkki ja Leijona Heritage edustaa merkin premium-mallistoa.


G-Shock

G-Shock on japanilaisen Casion vuonna 1983 perustama brändi, joka on erikoistunut erikoiskästävien aktiiviseen elämäntapaan sopivien kellojen ja ajanmittausvälineiden valmistamiseen. G-Shockia voidaan pitää modernien älykellojen ja rannetietokoneiden edelläkävijänä.


Kellokonttori Logo

Kellokonttori

Kellokonttori ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Kellokonttorin kellot ovat kaikki kellosepän tarkastamia ja huoltamia. Yrityksen valikoimasta löydät kelloja lähes kaikilta arvokellovalmistajilta, kuten Rolex, Omega, Breitling tai Zenith. Valikoimassa on kelloja myös Suomessa harvinaisemmilta valmistajilta kuten Richard Mille, Audemars Piguet, Patek Philippe, Vacheron Constantin tai A. Lange & Söhne. Kellokonttorin kautta on mahdollista myös tilata erikoisempia käytettyjä kelloja maailmalta.


Kronometri

Kronometri ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Yrityksellä on Espoossa Showroom, jossa asiointi erikseen sovittaessa nettisivun kautta. Kronometrin valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.


Ranneaika

Ranneaika

Ranneaika ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Ranneaika toimii pääosin verkkokaupan ja sovittujen tapaamisten kautta. Ranneajan valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Audemars Piguet, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.


Lakeside Watch Co.

Lakeside Watch Co. on arvokellojen myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut liike. Yritys toteutaa kellojen myynti-, osto- ja vaihtotapahtumat postitse, tai yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tapaamisella.
Merkkeinä mm. Rolex, Omega, Breitling ja Audemats Piquet jne.


Kelloneuvos

Kelloneuvos on vuodesta 2016 toiminut arvokellojen myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut liike. Kelloneuvos palvelee Turusta käsin koko maata.
Merkkeinä mm. Rolex, Omega, Longines, Sinn, Cartier jne.


Watch Service Finland

Watch Service Finland on yksi Suomen suurimmista kellosepän verstaista. Helsingissä ja Hyvinkäällä toimiva yritys huoltaa ja korjaa ammattitaisosesti myös vaativia ja erikoisempia arvokelloja. WSF toimii mm. Omegan, Oriksen, Raymond Weilin, Longinesin, Eternan ja Tissotin valtuuttona huoltona.


Gear & Goods

Gear & Goods verkkokauppa on harrastajien aarreaitta, josta löydät rannekkeita, työkaluja ja kellojen säilytysratkaisuja. Liike tarjoaa myös second hand -kelloja sekä mm. Squale, Revue Thommen, Orient ja Bold -kelloja. Lisäksi tarjoamassa myös muita harrastajan lifestyle-tuotteita.