Kelloharrastajien yhteistyökumppanit 2021

2021 Kelloharrastajien yhteistyökumppanina toimivat seuraavat yritykset:

Hovisepät, Westerback, Kellokonttori, Kronometri ja Ranneaika. Lisää yhteistyökumppaneita julkistetaan tammikuussa 2021.

Kelloharrastajien yhteistyökumppanit ovat luotettuja alan toimijoita, jotka haluavat tukea ja kehittää kelloharrastusta ja kellokulttuuria Suomessa. Yhteistyökumppaniksi voi hakea kelloalalla toimiva yritys, esimerkiksi virallinen jälleenmyyjä, maahantuoja, käytettyjen kauppias, kellovalmistaja, kellotarvikevalmistaja, tapahtumatuottaja jne. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus päästä Kelloharrastajat -ryhmään omalla yritysprofiililla ja julkaista ryhmässä viikoittain.

Mikäli ole kiinnostunut toimintaan Kelloharrastajien yhteistyökumppanina, ota yhteyttä spostilla info@kelloharrastajat.fi

AD
Vaasa, Alatori

Hovisepät

Vuonna 1960 perustetetun Hoviseppien valikoimiin kuuluvat Rolex, Tudor, Tag Heuer, Bell& Ross, S.U.F Helsinki, De Motu, Certina ja Tissot -kellot. Hovisepillä on myös oma kellohuolto.AD
Helsinki, Keskuskatu 5

Westerback 1897

Helsingin keskustassa toimivan perinteikkään kelloliikkeen valikoimasta löydät Omega, Hublot, Breitling, Zenith, Raymond Weil, Tag Heuer, Longines, Rado, Rado, Tissot, Certina, Leijona, G-Shock kellot. Liikkeen kautta hoituvat myös edustettujen merkkien huollot.


Kellokonttori Logo
Second Hand
Helsinki, Kaapelitehdas, Tallbergin katu 1

Kellokonttori

Kellokonttori ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Kellokonttorin kellot ovat kaikki kellosepän tarkastamia ja huoltamia. Yrityksen valikoimasta löydät kelloja lähes kaikilta arvokellovalmistajilta, kuten Rolex, Omega, Breitling tai Zenith. Valikoimassa on kelloja myös Suomessa harvinaisemmilta valmistajilta kuten Richard Mille, Audemars Piguet, Patek Philippe, Vacheron Constantin tai A. Lange & Söhne. Kellokonttorin kautta on mahdollista myös tilata erikoisempia käytettyjä kelloja maailmalta.


Second Hand
Espoo

Kronometri

Kronometri ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Yrityksellä on Espoossa Showroom, jossa asiointi erikseen sovittaessa nettisivun kautta. Kronometrin valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.


Ranneaika
Second Hand
Imatra

Ranneaika

Ranneaika ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Ranneaika toimii pääosin verkkokaupan ja sovittujen tapaamisten kautta. Ranneajan valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Audemars Piguet, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.