Kelloharrastajien yhteistyökumppanit 2021

2021 Kelloharrastajien yhteistyökumppanina toimivat seuraavat yritykset:

Hovisepät, Westerback, Kellokonttori, Kronometri ja Ranneaika. Lisää yhteistyökumppaneita julkistetaan tammikuussa 2021.

Kelloharrastajien yhteistyökumppanit ovat luotettuja alan toimijoita, jotka haluavat tukea ja kehittää kelloharrastusta ja kellokulttuuria Suomessa. Yhteistyökumppaniksi voi hakea kelloalalla toimiva yritys, esimerkiksi virallinen jälleenmyyjä, maahantuoja, käytettyjen kauppias, kellovalmistaja, kellotarvikevalmistaja, tapahtumatuottaja jne. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus päästä Kelloharrastajat -ryhmään omalla yritysprofiililla ja julkaista ryhmässä viikoittain.

Mikäli ole kiinnostunut toimintaan Kelloharrastajien yhteistyökumppanina, ota yhteyttä spostilla info@kelloharrastajat.fi

Yhteistyökumppani Casio

AD
Vaasa, Alatori

Hovisepät

Vuonna 1960 perustetetun Hoviseppien valikoimiin kuuluvat Rolex, Tudor, Tag Heuer, Bell& Ross, S.U.F Helsinki, De Motu, Certina ja Tissot -kellot. Hovisepillä on myös oma kellohuolto.AD
Helsinki, Keskuskatu 5

Westerback 1897

Helsingin keskustassa toimivan perinteikkään kelloliikkeen valikoimasta löydät Omega, Hublot, Breitling, Zenith, Raymond Weil, Tag Heuer, Longines, Rado, Rado, Tissot, Certina, Leijona, G-Shock kellot. Liikkeen kautta hoituvat myös edustettujen merkkien huollot.


AD
Aleksanterinkatu 46, Helsinki

Lindroos

Osk. Lindroos on Helsingin keskustassa sekä lentokentällä toimiva perintekäs suomalainen laatukellojen jälleenmyyjä, jonka alaisuudessa toimii myös Suomen suurin yksityinen kellohuolto. Lindroosin valikoimista löydät runsaasti kelloja laatuvalmistajilta kuten Rolex, Cartier, JLC, Breguet, Chropard, Piaget, Bvlgari, IWC, Vacheron Constantin, Panerai, Omega, Breitling, Zenith, Tag Heuer, Tudor, Longines, Raymond Weill, Baume & Mercier, Rado, Tissot, Mido, Certina, S.U.F Helsinki ja Gucci.


Suninen - Kelloharastajien yhteistyökumppani
AD
Lappeenranta, Kauppakatu 33

Suninen

Lappeenrannassa jo kolmannessa sukupolvessa toimivan Sunisen valikoimista löydät mm. Longines, Oris, Rado, Seiko, Voutilainen x Leijona, Certina, Tissot ja G-Shock -kellot. Lisäksi Sunisella on kellohuolto, jossa virallinen merkkihuolto Longines, Rado, Certina, Tissot ja Oris -kelloille.


Seiko - Kelloharrastajien yhteistyökumppani
Kellovalmistaja

Seiko

Seiko on japanilainen vuonna 1881 perustettu kellovalmistaja, jonka mallistosta löytyy kattavasti kelloja eri hintaluokassa. Seikon mallisarjoja ovat Premier, Prospex, Presage, Astron, Seiko 5 ja LX-sarjat. Lisäksi Seikolla on oma erityisen hienosti viimesteltyihin kelloihin erikoistunut Grand Seiko -brändi.


Kellovalmistaja

Casio

Casio on japanilainen vuonna 1846 perustettu elektroniikkavalmistaja, joka on tullut tunnetuksi monipuolisista monitoiminto-kelloistaan. Casio on tätä nykyä monelle synonyymi digitaaliselle kellolle. Valmistajan mallistosta löytyy lukuisia vaihtoehtoja monista eri hintaluokista.


Kellovalmistaja

G-Shock

G-Shock on japanilaisen Casion vuonna 1983 perustama brändi, joka on erikoistunut erikoiskästävien aktiiviseen elämäntapaan sopivien kellojen ja ajanmittausvälineiden valmistamiseen. G-Shockia voidaan pitää modernien älykellojen ja rannetietokoneiden edelläkävijänä.


Kellokonttori Logo
Second Hand
Helsinki, Kaapelitehdas, Tallbergin katu 1

Kellokonttori

Kellokonttori ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Kellokonttorin kellot ovat kaikki kellosepän tarkastamia ja huoltamia. Yrityksen valikoimasta löydät kelloja lähes kaikilta arvokellovalmistajilta, kuten Rolex, Omega, Breitling tai Zenith. Valikoimassa on kelloja myös Suomessa harvinaisemmilta valmistajilta kuten Richard Mille, Audemars Piguet, Patek Philippe, Vacheron Constantin tai A. Lange & Söhne. Kellokonttorin kautta on mahdollista myös tilata erikoisempia käytettyjä kelloja maailmalta.


Second Hand
Espoo

Kronometri

Kronometri ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Yrityksellä on Espoossa Showroom, jossa asiointi erikseen sovittaessa nettisivun kautta. Kronometrin valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.


Ranneaika
Second Hand
Imatra

Ranneaika

Ranneaika ostaa ja myy käytettyjä arvokelloja. Ranneaika toimii pääosin verkkokaupan ja sovittujen tapaamisten kautta. Ranneajan valikoimasta löydät mm. Rolex, Omega, Audemars Piguet, Hublot, Breitling, Panerai ja Tag Heuer kelloja.


Vintage Watches / Watch Service
Helsinki, Korkeavuorenkatu 3

Longitudi

Longitudi on kelloseppä Vesa Hyvärisen vuonna 2004 perustama liike, joka tarjoaa laadukasta kellosepän palvelua sekä myy huollettuja käytettyjä kelloja. Myynnissä olevat kellot painottuvat laadukkasiiin vintage-kelloihin ja Longitudin valikoimista on mahdollista löytää hienokuntoisia keräilijän helmiä. Liike ostaa ja myy esimerkiksi Patek Philippe, Audemars Piquet, Rolex, Omega, Heuer ja Jaeger LeCoultre -merkkisiä kelloja. Longitudi on myös valtuutettu Omega-huolto. Longitudista kannatta kysyä myös harvinaisempien kellojen huoltoja.


Second Hand
Lappeenranta

Lakeside Watch Co.

Lakeside Watch Co. on arvokellojen myyntiin, ostoon ja vaihtoon erikoistunut liike. Yritys toteutaa kellojen myynti-, osto- ja vaihtotapahtumat postitse, tai yhdessä asiakkaan kanssa sovitulla tapaamisella.
Merkkeinä mm. Rolex, Omega, Breitling ja Audemats Piquet jne.