Hyväntekeväisyys, Yhteisö

Kelloharrastajien Joulukeräys 2017

Kelloharrastajat -yhteisö (KH, kelloharrastajat.fi) järjestää toista kertaa perintesen hyvän mielen Joulukeräyksen. Ensimmäinen keräys järjestettiin 2016 ja se tuotti Lastenklinikoiden Kummeille 20 218€. Summa on yksi suurimmista digilippaan avulla kerätyistä lahjoituksista Suomessa. Keräykseen osallistui yli 300 Kelloharrastajaa.

Nyt Jouluna 2017 keräys toteutetaan uudestaan. Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla digilippaaseen suoraan tai osallistumalla hyväntekeväisyyshuutokauppaan joko lahjoittamalla huudettavia kohteita tai huutamalla niitä yksitysiten henkilöiden ja yhteistyökumppaniyritysten järjestämissä huutokaupoissa Kelloharastajien ryhmässä Facebookissa.

Vuoden 2017 projektissa kampanjapäällikkönä toimii yhteisölle tuttu Miika Manninen. Miika on toiminut projektipäällikkönä myös vuoden 2016 keräysprojektissa.

Tehdään yhdessä hyvää, kelloharrastajina tiedämme, että jokainen sekunti on korvaamaton!

Joonas Kokko & Miika Manninen,

Kelloharrastajat

Keräys toteutetaan Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa Kummien digilippaan kautta. Tavoitelemme yhteensä 15 000 euron kokonaissummaa. Keräys jatkuu 24.12.2017 asti! Klikkaa kuvaketta tai alla olevaa linkkiä päästäksesi mukaan!

http://oma.kummit.fi/yleinen/16-519 

Vuoden 2016 – Boksit auki -keräyksestä julkaistiin myös artikkeli Kummit-lehdessä. Kuvissa viimevuiden järjestäjätiimi. Voit lukea artikkelin täältä:

https://issuu.com/kummit/docs/kummit_1_2017_lores 

Sivut 44-45

Miika Manninen

Kampanjapäällikkö
miika@kelloharrastajat.fi
050 5061569

Joonas Kokko

Kelloharrastajat -yhteisön perustaja
(Kelloharrastajien toimintaan liittyvät kysymykset)
joonas@kelloharrastajat.fi
0400 399825

2 tapaa osallistua

Voit osallistaua keräykseen kahdella tavalla (tai halutessasi molemmilla). Otamme vastaan rahalahjoituksia suoraan Kummien digilippaaseen.

Lastenklinikoidenkummien yleiskeräys – digilipas

Lähde mukaan auttamaan pieniä potilaita eri puolilla Suomea. Kummeille tehdyt yleislahjoitukset (eli tiettyyn kohteeseen yksilöimättömät lahjoitukset) jaetaan siten, että 30 % menee Lastentautien tutkimussäätiölle ja jäljelle jäävistä tuloista 2/6 suoritetaan Helsingin Lastenklinikalle ja 1/6 Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion lastenklinikoille. Helsingin suurempi osuus selittyy potilasmäärällä – Helsingin Lastenklinikalla hoidetaan lapsia ympäri Suomen.

Huutokaupat Kelloharrastajat Facebook -ryhmässä

Lastenklinoiden Kummien yleiseräyksen ohella järjestetään myös huutokauppoja, joissa yritykset sekä yksityishenkilöt voivat huutokaupata lahjoittamia kelloaiheisia tavaroita Kelloharrastajien Facebook-ryhmässä. Mikäli haluat huutokaupata tuotteen yhteisen hyvän eteen, voit olla yhteydessä Miika Manniseen, joka auttaa huutokaupan järjestämisessä. Huudettu tuote tulee toimittaa huutajalle sen jälkeen, kun huudon voittanut on toimittanut sovitun summan digilippaseen (http://oma.kummit.fi/yleinen/16-519), siten että lahjoituksen yhteydessä tehdystä ilmenee mistä huutokaupasta on ollut kyse.