Brändit, Yhteisö

RW x WSF x KH – Experience the Art of Watchmaking 2, 12.1.2019


Experience the Art of Watchmaking 2, 12.1.2019

Kelloharrastajat, Raymond Weil ja  Watch Service Finland järjestävät uudestaan paljon puhutun ja kysytyn Experience the Art of Watchmaking workshopin. Päivän mittaisessa Workshopissa osallistujat pääsevät kokoamaan ammattikelloseppien ohjaaman oman Raymond Weil –kellonsa, omien mieltymystensä mukaisesti. Tapahtuma on jopa maailman mittakaavassa ainutlaatuinen.

Tapahtuma järjestetään 12.1.2019 Hyvinkäällä ja sille mahtuu mukaan kymmenen nopeiten ilmoittautunutta. Osallistuja voi valita mieluisen kellon kuudesta ”aihiosta”, johon hän voi valita vaihtoehtoiset osat oman makunsa mukaan (taulu, osoittimet, kierrettävä kehä / bezel, ranneke). Lopputuloksena on uniikki laatukello, täydellä valmistajan myöntämällä takuulla. Workshopin aikana syvennät myös kelloteknistä ymmärrystä aivan uudelle tasolle. Kurssin hinta riippuu valittavasta kelloaihiosta ja siihen sisältyvät kaikki materiaalikustannukset, lounas sekä kahvit).

WORKSHOPIN HINTA (Hinnat vaihteleva toteutettavan kellon mukaan)

Freelancer Diver (2760st):  2300€

Freelancer Automatic (2731st): 1700€ tai 1800€ (teräs-kulta)

Maestro (2237st): 1400€ tai 1500€ (Open heart)

Tiettävästi ensimmäisenä maailmassa

Maailman mittakaavassa workshop on ainutlaatuinenWorkshopissa valmistuvat kellot ovat aitoja SWISS MADE -kelloja, sillä ne valmistetaan ja kootaan ensin Sveitsissä. Tämän jälkeen kellot lähetetään Suomeen, jossa kellot valmistellaan workshopia ja jälkiviimeistelyä varten. Tällä tavoin workshopissa viimeisteltävät kellot täyttävät myös tiukat SWISS MADE -ehdot. Tapahtuman mahdollistamiseksi WSF on käynyt läpi Raymond Weilin perusteellisen laatuselvityksen, jotta tapahtumassa on mahdollista valmistaa autenttinen ja laatuominaisuuksiltaan Raymond Weilin laatuvaatimukset täyttävä tuote. Näin ollen tarjolla on todella eksklusiivinen kokemus kellojen parissa!

Tapahtuman idea on lähtöisin Kelloharrastajat –yhteisöstä, jossa Watch Service Finlandin Antti Kuitto ja Raymond Weilin Timo Leinonen saivat ajatuksen ainutlaatuisen kokemuksen mahdollistamisesta. Kelloharrastajat on projektissa ylpeydellä mukana!

Kiinnostuitko? Ilmoita tietosi tähän!

Paikkoja workshopiin tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkaa vastaanotettaessa osallistuja sitoutuu maksamaan 150 euron varausmaksun. Varausmaksua ei palauteta, mikäli kurssille osallistuminen estyy. Maksua ei luonnollisesti peritä, mikäli kurssi ehtii täyttyä. Varausmaksu hyvitetään kurssin kokonaishinnasta.

Jokaista kurssille pääsevää henkilöä informoidaan asiasta henkilökohtaisesti. Samalla selvitetään omaan kelloon liittyvät toiveet ja muokkausvaihtoehdot.

Lisätiedot:

Antti Kuitto, Watch Service Finland, 040 158 0212

Timo Leinonen, Raymond Weil, 045 211 7999

Joonas Kokko, Kelloharrastajat, 0400 399 825