Brändit, Yhteisö

KH x Sjöö Sandström x Salkari – PASS AROUND! Voita Worldtimer omaksesi!

[Vuonna 1986 perustettu ruotsalainen Sjöö Sandström on rantautunut Suomeen. Tukholmassa toimiva Christer Sjöön ja Mikael Sandströmin perustama yritys valmistaa independent-periaatteella naisten ja miesten laatukelloja. Valmistajan kellot asettuvat hintaluokkaan 1500 – 7000 euroa. Tekniikan puolesta automaattikoneistoina nähdään luottettavia ja tuttuja sveitsiläisiä ETA-koneistoja sekä joissakin malleissa vähän harvinaisempiakin ratkaisuja (esim. Royal Capital ja Vaucher-koneisto). Tyyliltään SS:n kellot ovat skandinaavisia, osin hillittyjä mutta silti tyylikkäitä. Usean mallin voi nähdä olevan taipuvan melkein kaikenlaiseen käyttöön toimistosta urheilukentille.

Nyt 2018 kelloja maahantuova ja Vaasassa toimiva Salkari ja Sjöö Sandström toteuttavat Kelloharrastajien kanssa yhdessä ensimmäisen KH-Pass Around- projektin, joka on konseptina tuttu monelle harrastajalle kansainvälisiltä foorumeilta.  Passaroundissa ideana on, että halukkaat harrastajat saavat yksi kerrallaan ROYAL STEEL WORLDTIMER – kellon käyttöönsä. Viikon käytön jälkeen kello postitetaan eteenpäin. Lopulta kello arvotaan passaroundiin mukaan pääseiden (20 henkilöä) kesken. Tässä on siis erinomainen mahdollisuus tutustua kelloon ja  myös voittaa se omaksi!

PASS AROUND-KELLO: Royal Steel Worldtimer Steel, 41mm, teräs ja kumiranneke, musta taulu. ovh 2570 € + kumiranneke 200 €.

Voit tutustua kelloon valmistajan sivuilla täällä: http://sjoosandstrom.se/collection/royal-steel-worldtimer/

Lue Tyyliniekan esittelyt Sjöö Sandströmistä!: https://tyyliniekka.fi/kellot/kellomerkit/sjoo-sandstrom/

Pass Around-pelisäännöt:

  • Ilmoittaudu Passaround projektiin täyttämällä oheinen lomake tällä sivulla.
  • Viikon 8 aikana ilmoiuttautuneiden kesken (25.2. klo 12.00 mennessä) arvotaan 20 onnekasta, jotka pääsevät mukaan Pass Around-tiimiin ja saavat vuorollaan käyttöönsä Sjöö Sandström  Royal Steel Worldtimerin.
  • Pass Aroud -kapteeni, Kultasepänliike Salkarin Markus Salkari on yhtydessä onnekkaisiin ja järjestää aikataulun sekä toimittaa kellon ensimmäiselle henkilölle.
  • Kellon haltuun saadessaan tiimin jäsen avaa boksin, kokeilee, testaa ja jakaa kokemuksiaan ryhmässä viiden päivän ajan. Projektiin osallistuva sitoutuu julkaisemaan ryhmässä vähintään kolme (3) postausta, joissa on kuvattuna ja kommentuituna fiiliksiä kellosta. Kommenttien ja viestien tulee olla oman kokemuksen mukaisia – mitään ei tarvitse sensuroida tai jättää sanomatta.
  • Oman käyttöjakson päätteksi tiimin jäsen postittaa kellon seuraavalle tiimin jäsenelle (yhteystidot toimitetaan jakson lopussa Markus Salkarin toimesta).
  • Viimeinen tiimin jäsen palauttaa kellon Pass Around-kapteenille. Tarvittaessa tässä kohtaa kello huolletaan ja siistitään, jonka jälkene se arvotaan 20 osallistuneen tiimiläisen kesken. Kellon mukana tulee täysi maahantuojan takuu.

Projektista vastaa Kelloliike Salkari ja projektipäällikkönä toimii Markus Salkari, joka vastaa myös Sjöö Sandströmin kelloja koskeviin kysymyksiin p. 050 – 5355200, salkari@salkari.fi


Tervetuloa Tiimiin!

Täytä oheiset kohdat! Teami arvotaan viikolla 8 ilmoittautuneiden kesken! Ilmoittautumalla hyväksyt projektin säännöt. Projektiin osallistuminen on itsessään maksutonta, mutta teamin jäsenenä vastaat mahdollisesti syntyvistä postituskuluista!  Projektiin osallistuminen edellyyttää vähintää 17 -vuoden ikää sekä asuinpaikkaa Suomessa. Lisäksi valittavan henkilön tulee Kelloharrastajat FB-ryhmän jäsen. Tiimiin otetaan yhteensä 20 henkilöä!