Limited Edition, Yhteisö

Raymond Weil, Watch Service Finland ja Kelloharrastajat esittävät: Experience the Art of Watchmaking

Experience the Art of Watchmaking

Ainutlaatuisessa ja täysin uudessa tapahtumassa pääset viemään harrastuksesi kokonaan uudelle tasolle. Päivän mittaisen workshopin aikana pääset syventämään tietämystäsi mekaanisista kelloista, sekä  kokoamaan ja viimeistelemään oman Raymond Weil –kellosi omien mieltymystesi mukaisesti. Viimeistelyn ja kokoonpanon ohjaavat ammattilaiset – aikaisempaa kokemusta kellon tekemisestä ei siis tarvita!

Yhden päivän mittaisen tapahtuman  järjestää suomalainen Watch Service Finland, joka on toiminut jo usean vuoden ajan Raymond Weilin virallisena huoltona Suomessa. Tapahtuman aikana osallistujat pääsevät ammattilaisten ohjaamana rakentamaan oman Raymond Weil –kellonsa. Osallistujat voivat valita itselleen mieleisen kellon kolmesta vaihtoehdosta, johon he voivat valita ja toteuttaa mieleisensä muutokset. Valittavissa olevat kellomallit pohjautuvat  Freelancer Diver (2760st), Freelancer Automatic (2731st) sekä Maestro (2237st) malleihin. Kuhunkin vaihtoehtoon on valittavissa useampi erilainen taulu, osoittimet sekä ranneke. Lisäksi kelloon tulee takapohja, jossa erikoiskaiverrus. Workshopin aikana kello myös säädetään ja tarkistetaan itse. Workshopin järjestäjä vastaa tuotteen laadun varmistumisesta ja sille annetaan Raymond Weilin kansainvälinen takuu. Jokainen kello on myös numeroitu.

Tapahtuma järjestetään 18.8. Helsingissä (tapahtuma paikka varmistetaan viimeistään kesäkuun toisella viikolla) ja se kestää koko päivän ja siihen sisältyy myös lounas. Ensimmäiseen workshoppiin pääsee mukaan 10 nopeinta ilmoittautunutta. Tapahtuman osallistumismaksu on sama kuin valitun kellon ovh-hinta ja se sisältää itsellesi kokoamasi kellon kaikkine osineen ja tarpeineen. Näin ollen kysessä on todella ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itselle upea laatukello omien mieltymysten mukaisesti ja samalla syventää omaa kelloymmärrystä- ja osaamista. Unohtamatta sitä, että itse viimeistelty on aina itse viimestelty!

WORKSHOPIN HINTA (Hinnat vaihteleva toteutettavan kellon mukaan)

Freelancer Diver (2760st):  2150€

Freelancer Automatic (2731st): 1550€

Maestro (2237st): 1350€

Tiettävästi ensimmäisenä maailmassa

Maailman mittakaavassa hanke on ennen näkemätön. Workshopissa valmistuvat kellot ovat aitoja SWISS MADE -kelloja, sillä ne valmistetaan ja kootaan ensin Sveitsissä. Tämän jälkeen kellot lähetetään Suomeen, jossa kellot valmistellaan workshopia ja jälkiviimeistelyä varten. Tällä tavoin workshopissa viimeisteltävät kellot täyttävät myös tiukat SWISS MADE -ehdot. Tapahtuman mahdollistamiseksi WSF on käynyt läpi Raymond Weilin perusteellisen laatuselvityksen, jotta tapahtumassa on mahdollista valmistaa autenttinen ja laatuominaisuuksiltaan Raymond Weilin laatuvaatimukset täyttävä tuote. Näin ollen tarjolla on todella eksklusiivinen kokemus kellojen parissa!

Tapahtuman idea on lähtöisin Kelloharrastajat –yhteisöstä, jossa Watch Service Finlandin Antti Kuitto ja Raymond Weilin Timo Leinonen saivat ajatuksen ainutlaatuisen kokemuksen mahdollistamisesta. Kelloharrastajat on projektissa ylpeydellä mukana!

Kiinnostuitko? Ilmoita tietosi tähän!

Paikkoja workshopiin tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkaa vastaanotettaessa osallistuja sitoutuu maksamaan 150 euron varausmaksun. Varausmaksua ei palauteta, mikäli kurssille osallistuminen estyy..

[Lisätiedot:

Antti Kuitto, Watch Service Finland, 040 158 0212

Timo Leinonen, Raymond Weil, 045 211 7999

Joonas Kokko, Kelloharrastajat, 0400 399 825