Kellot, Yhteisö, Yleinen

Kelloharrastajat ja S.U.F Helsinki toteuttavat KH 10v juhlakellon! 

Lokakuussa 2023 Kelloharrastajat täyttää 10-vuotta! Juhlan kunniaksi KH ja Sarpaneva Uhren Fabrik julkaisevat juhlakellon. Kyseessä on toinen kerta, kun KH ja S.U.F Helsinki toteuttavat yhteistyökellon. Ensimmäinen julkaistiin vuonna 2017, jolloin juhlittiin Kelloharrastajien 10 000 jäsenen rajapyykin ylittymistä. Nyt 2023 jäsenmäärä on jo peräti 28 000!

KH:n hienoa taivalta juhlistetaan nyt uudella kellomallilla, jossa on sovitettu yhteen S.U.F Helsingin huomiota ja kiitosta kerännyt 38,7 millimetrin 180-kuori sekä ns. California-taulu, jossa yläindeksit on merkitty roomalaisin ja alaindeksit arabialaisin numeroin. Kellotaulu on väritykseltään vihreä ja sen kaikki indeksit ovat hämärässä itsevalaisevia. Taulu tummuu reunoja kohti ja se on viimestelty sunray-hionnalla. Kellossa ei tuttuun tapaan ole ilmiselvää viittausta Kelloharrastajiin, mutta tällä kertaa tarkkasilmäiset löytävät taulusta Kelloharrastajien tunnuksesta tutun timantti-muodon. Lume sekä muut yllätykset paljastetaan myöhemmin. 

S.U.F Helsingin ja KH:n edellisen yhteistyökellon tavoin myös tämän kellon tuontantomäärä on rajoitettu. Kello tulee tulee myyntiin kevään aikana ja sen hintaluokka tulee asettumaan samalle tasolle S.U.F Helsingin uusimpien 180-sarjan kellojen kanssa. Tarkka hinta tarkentuu niinikään lähiviikkojen aikana osa- ja työkalutoimittajien tilanteen selvittyä. Kello tulee myyntiin ainoastaan KH:n kautta.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu juhlakellon sisäpiiriin alla olevalla lomakkeella ja saat tiedon julkaisuajankohdasta sähköpostiisi ennen muita!  *Kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan KH 10v -juhlakelloon littyvään tiedottamiseen. Yhteystietojen jättäminen ei sido käyttäjää. Yhteystiedot jättäessään vastaaja antaa luvan lähettää tietotteita kelloon liittyen. Kelloharrastajat pidättää oikeuden luovuttaa tiedot kellonvalmistajalle (S.U.F Helsinki) kyseisen kellon valmistukseen, tiedottamiseen ja myyntiin liittyen.

  Kellon tekniset tiedot:

  • Koneisto: Sveitsiläinen Soprod A10 Automaatti, 11.5 linjaa, 28800 mph, käyntivara 42h
  • Kuori: 38,7mm leveä, 9,4mm paksu; Outukummun teräs (SUPRA 316L/4435), Vesitiivis 10ATM
  • Lasisarja: Safiirilasi, heijastuksen esto sisäpinnassa
  • Kellotaulu: Vihreä California-taulu, indeksit SuperLuminova, twisted sunray -hionta
  • Komplikaatiot: No-date.

  Havainnekuva; ranneke ja yksityiskohdat saattavat vielä muuttua.