Kumppanit

Yhteistyökumppanin esittely: Hovisepät – Yli 60 vuotta tinkimätöntä laatua ja perinteitä

Hovisepät on vuonna 1960 perustettu Vaasalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten kellojen ja korujen myyntiin sekä huoltoon. Liike ja toimipiste sijaitsee Vaasassa, mutta verkkokaupan ansiosta Hovisepät palvelevat kellohararstajia koko Suomessa. Hovisepät tunnetaankin tinkimättömästä laadun ja palvelun periaatesta, joka on mahdollistanut toiminnan jatkumisen jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Tässä jutussa Hoviseppien toimintaa Kelloharrastajille esittelee liiketoimintajajohtana työskentelevä Antti Luoma-Aho. 

Mistä Hovisepät tunnetaan?

Hovisepät tunnetaan erityisesti korkeatasoisesta kellohuollosta ja ainutlaatuisesta asiakaspalvelusta, jossa kaikki tapahtuu saman katon alla. “Myymälämme yhteydessä toimivat Rolex-sertifioidut kellosepät, kultaseppä ja kaivertaja, mikä takaa saumattoman ja laadukkaan palvelukokemuksen alusta loppuun. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet säilyttää korkean tason brändit, kuten Rolex, Tudor, TAG Heuer, Nomos Glashütte, Longines, Bell & Ross ja S.U.F. Helsinki, valikoimassamme”. Kertoo Luoma-Aho.

Mitä kelloharrastajat merkitsetvät Hovisepille?

Yksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme ovat ympäri Suomea toimivat kelloharrastajat, kertoo Luoma-Aho, ja jatkaa.”Olemme sitoutuneet tarjoamaan heille jatkuvasti lisäsisältöä ja ajankohtaista tietoa uusista kelloista ja kellohuoltoon liittyvistä palveluista. Erityisesti Rolex-harrastajien keskuudessa olemme saavuttaneet vahvan aseman, ja haluamme jatkossakin tarjota heille korkeatasoista palvelua ja lisäarvoa toiminnallamme. “Hovisetpät ovatkin toimineet Kelloharrastajien yhteistyökumppani alusta alkaen.

Itsenäistä toimintaa yli 60-vuoden ajan

Kysyttäessä mistä Hovisepät ovat erityisen ylpeitä, Luoma-Aho tuumii hetken ja kertoo, että Hovisepillä ollaan erityisen ylpeitä siitä, että yhtiö on yksityisenä ja itsenäisenä toimijana pystynyt  säilyttämään paikan näinkin erikoistuneella alalla. “Tämä ei ole ollut itsestäänselvyys, ja teemme päivittäin töitä sen eteen, että pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan tuotteita ja palveluita.” 

Antti, olet pitkän linjan Kelloharrastaja itsekin, mikä kello on oma suosikkisi? 

“Henkilökohtaisena suosikkina sanon  Rolex Datejust 36, joka on minusta liki täydellinen käyttökello”.  Ja todentotta, kysessä on on ikoni, joka säilyy tunnistettavana ja ajankohtaisena vuosikymmenestä toiseen. Mitä ilmeisemmin samaantapaan, kuin Hovisepät Suomen kelloalalla. 

Vieraile Hoviseppien sivuilla: www.hovisepat.fi