Kumppanit

Yhteistyökumppaniesittely: Leijona-kellot – Lähes 120 vuotta suomalaista kelloperinnettä

Leijona-kellot on ikoninen suomalainen kellomerkki, jonka tarina alkoi jo vuonna 1907. Yli 120 vuoden ajan Leijona-kellot ovat koristaneet suomalaisten ranteita ja tarjonneet luotettavia sekä kauniisti muotoiltuja kelloja kaikenikäisille. Pitkä ja vaiheikas historia onkin merkille suuri ylpeyden aihe. Erityisesti viimeisen viiden vuoden ajan merkki on uusiutunut aktiivisesti ja osoittanut sitoututuneisuutensa laadukkaiden kellojen valmistusta kohtaan myös tulevaisuudessa. Tässä jutussa Leijonaa taustatoittavat Toni Huuhtanen ja Katri Mäenpää.

Leijona-kellot tarjoaa laajan valikoiman erilaisia malleja, joita on yli 160 erilaista. Valikoima kattaa niin kvartsikellot, automaattikellot kuin mekaaniset taskukellotkin, aina lastenkelloista nostalgisiin klassikoihin. Lisäksi Leijona-kelloja myydään laajasti ympäri Suomea lähes 400 liikkeessä sekä kansainvälisesti Ruotsissa, jossa jälleenmyyjänä toimii Watches of Scandinavia Tukholmassa. Tuotteita voi tilata myös helposti omien verkkokauppojemme kautta, osoitteista www.leijonawatches.com ja www.leijonaheritage.com.

Miten Leijonat valmistuvat?

Leijona-merkin takana on yksi suomalaisen kelloalan pioneereista, Perkko Oy, jossa merkin parissa työskentee yli 20 henkilöä. “Yhdessä tiimimme kanssa varmistamme, että jokainen Leijona-kello täyttää korkeat laatuvaatimuksemme. Valtaosa työstä tapahtuu Suomessa Helsingin toimistollamme, missä mallistot suunnitellaan ja kellojen laatu varmistetaan kokeneiden kelloseppien avulla. Vuosikymmenten kokemus ja syvällinen materiaalituntemus ovat meille tärkeitä vahvuuksia, joiden pohjalta jatkamme merkin kehittämistä.”Kiteyttää Mäenpää.

Miten kuvaisitte Leijona-hetkeä – siis siitä, mistä Leijonalla ollaan erityisen ylpeitä?

Erityisen ylpeitä Leijonalla ollaan  yhteistyöstä Kari Voutilaisen kanssa, joka on siivittänyt Leijona-kellojen tunnettuuden myös kansainvälisille markkinoille. “Tämä huikea saavutus on ollut esillä useissa kansainvälisissä medioissa, kuten Monochrome Watches, New York Times ja Oracle Time. Tämä yhteistyö on nostanut Leijonan entistä vahvemmin kelloharrastajien tietoisuuteen, ja olemme tuoneet mallistoon uusia houkuttelevia vaihtoehtoja, kuten automaattimallit, jotka on suunniteltu juuri kelloharrastajien makuun.” Huhtanen totetaa.

Miten kuvaisitte Leijona-hetkeä – siis siitä, mistä Leijonalla ollaan erityisen ylpeitä?

Mitä Kelloharrastajat merkitsevät Leijonalle?

Leijona-kellot ja kelloharrastajat kulkevat käsi kädessä. Kelloharrastajat ovat yksi tärkeimmistä asiakasryhmistämme, ja saamme heiltä jatkuvasti arvokkaita näkemyksiä ja palautetta, jotka auttavat kehittämään toimintaamme edelleen. Haluamme tukea kelloharrastajien toimintaa ja tarjota heille entistä enemmän lisäarvoa sekä kiinnostavia uutuuksia, kuten esimerkiksi tulevat mallit Leijona Hoods Skatta ja Leijona Legends 74 Solar, toteaa Huuhtanen.

Leijona-kellojen missiona on rohkaista ihmisiä olemaan ylpeästi oma itsensä. Haluamme kellojemme kautta edistää aitoutta, ystävällisyyttä ja oikeudenmukaisuutta, ja tiimimme tekee työtään suurella intohimolla ja asenteella, jotta jokainen Leijona-kello edustaa näitä arvoja, päättää Mäenpää.

Vieraile nettisivulla: www.leijonawatches.com