Hyväntekeväisyys, Yhteisö

Kelloharrastajien Joulukeräys 2018


Kelloharrastajat -yhteisö (KH, kelloharrastajat.fi) järjestää kolmatta kertaa perinteisen hyvän mielen Joulukeräyksen. Ensimmäinen keräys järjestettiin 2016 ja se tuotti Lastenklinikoiden Kummeille 20 218€. Vuonna 2017 keräys rikkoi kaikki ennätykset ja yhteiseen pottiin kertyi 145 125 euroa. Summa on suurin netissä toimivan harrastajayhteiseön keräämä hyväntekeväisyyslahjoitus Suomessa.

Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla digilippaaseen suoraan tai osallistumalla hyväntekeväisyyshuutokauppaan joko lahjoittamalla huudettavia kohteita tai huutamalla niitä yksitysiten henkilöiden ja yhteistyökumppaniyritysten järjestämissä huutokaupoissa Kelloharrastajien ryhmässä Facebookissa. Huutokaupan tarkemmat säännöt löytyvät kampanjan ajan FB-ryhmän kiinnitetystä ilmoituksesta.

Tehdään yhdessä hyvää, kelloharrastajina tiedämme, että jokainen sekunti on korvaamaton!

Kelloharrastajat

 

Lisätietoja kampanjasta antaa kampanja-tiimi:

Kristian Salonen

Kampanjapäällikkö
kristian@kelloharrastajat.fi
040 548 8676

 

Joona Kokko

Kelloharrastajat -yhteisön ja kampanjan ylläpitäjä 
(Kelloharrastajien toimintaan liittyvät kysymykset)
joonas@kelloharrastajat.fi
0400 399825

 

Keräystiimi:

Roni Alho, Virve Svenström, Miika Manninen, Tatu Laine, Pekka Kero, Virpi Salminen & Anni Johanna Kukkonen

 

 

 

2 tapaa osallistua

Voit osallistaua keräykseen kahdella tavalla (tai halutessasi molemmilla). Otamme vastaan rahalahjoituksia suoraan Kummien digilippaaseen.

Lastenklinikoidenkummien yleiskeräys – digilipas

Lähde mukaan auttamaan pieniä potilaita eri puolilla Suomea. Kummeille tehdyt yleislahjoitukset (eli tiettyyn kohteeseen yksilöimättömät lahjoitukset) jaetaan siten, että 30 % menee Lastentautien tutkimussäätiölle ja jäljelle jäävistä varoista 2/6 suoritetaan Helsingin Lastenklinikalle ja 1/6 Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion lastenklinikoille. Helsingin suurempi osuus selittyy potilasmäärällä – Helsingin Lastenklinikalla hoidetaan lapsia ympäri Suomen.

 

Huutokaupat Kelloharrastajat Facebook -ryhmässä

Lastenklinoiden Kummien yleiseräyksen ohella järjestetään myös huutokauppoja, joissa yritykset sekä yksityishenkilöt voivat huutokaupata lahjoittamia kelloaiheisia tavaroita Kelloharrastajien Facebook-ryhmässä. Mikäli haluat huutokaupata tuotteen yhteisen hyvän eteen, voit olla yhteydessä Kristian Saloseen, joka auttaa huutokaupan järjestämisessä. Huudettu tuote tulee toimittaa huutajalle sen jälkeen, kun huudon voittanut on toimittanut sovitun summan digilippaseen (https://oma.kummit.fi/1010), siten että lahjoituksen yhteydessä tehdystä ilmenee mistä huutokaupasta on ollut kyse. HUOM! Huutokaupassa sallittu vain ja ainoastaan kauppa jonka koko tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 

 

Lisätietoja keräykseen osallistumisesta saa keltä tahansa tiimin jäseneltä FB:ssä kysymällä!