Limited Edition, Yhteisö

Kelloharrastajat 5v Juhlaviski nyt saatavilla!

Kelloharrastajien viskiprojekti etenee kohti valmista tuotetta. Tuotteeseen on mahdollista päästä käsiksi seuraavasti:

Kelloharrastajien jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia osuus osto-oikeudesta viskitynnyriin, josta lopputuotteena valmistuu uniikki KH-viski. Yksi osuus oikeuttaa yhteen pulloon. Kokonaishinta on 69€ ja se sisältää kaikki maksut ja verot. Tuotteen myyjä on Alko Oyj. Maksutiedot toimitetaan sähköpostise viimeistään keskiviikkona 21.11. henkilöille jotka saavat osto-oikeuden. Oikeudet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksun eräpäivä 23.11. (perjantai). Mikäli maksusuoritus myöhästyy, vapautetaan osuus seuraavalle henkilölle.  

Tuotteen hinta koostuu seuraavista tekijöistä:

  1. Osto-oikeus Teereenpeli & Tislaamo Oy:n viskitynnyri nro 14/15 sisältämään viskiin (osto-oikeus hankitaan Aki Keskitalolta)
  2. Pullotus, etiköinti ja logistiikka-kustannukset (Teereenpeli Panimo & Tislaamo Oy)
  3. Alkoholivero sekä valmiin tuotteen myyntiin liittyvät kulut (Alko Oyj)

Projektin asiamiehenä toimii Joonas Kokko (joonas@kelloharrastajat.fi, 0400 399 825 – arkisin klo 17 jälkeen), jonka vastuulla on kerätä osuus-maksut ja tilittää maksut em. osapuolille, sekä lunastaa valmis pullotettu tuote Alkosta. Lisätietoja viskitynnyristä ja viskin valmistuksesta antaa Aki Kesitalo (aki.keskitalo@hotelkamp.com, 050 356 1110 –  arkisin klo 17 jälkeen)

Tuote on noudettavissa joulukuun alusta alkaen Helsingin Kaapelitehtaalta, Watch Service Finlandilta.

Osto-oikeuksia on mahdollista lunastaa enintään kaksi kappaletta. Viski on pakattuna numeroituihin pulloihin (1-132). Omaa pullonumeroa ei voi varata etukäteen, mutta numeroa voi toivoa noudettaessa jäljellä olevista numeroista.

Osto-oikeudet tulevat varattaviksi 19.11. klo 18.00.

Tiedot tuotteesta:

Tynnyri: 54l ex-Sherry Amonttillado, Tisle: 63,5,  Alkoholipitoisuus: 43%, Pullon koko: 0,5l.

Maku: Teerenpelin ominainen maltaisuus. Aromissa kuivanutta punaista hedelmää, kuten luumua, makeita pähkinäisiä aromeita ja tammen kautta tulevaa vaniljaisuutta.

ETIKETTI:

Viskin etiketistä järjestetään äänestys Kelloharrastajien ryhmässä. Tarjolle tulee kaksi vaihtoehtoa. Samalla paljastetaan tuotteen nimi, joka on Miika Mannisen keksimä, Kelloharrastaja -meemi (ei, tällä ei ole mitään tekemistä boksien kanssa!). 

HUOM! VARAUKSET OTETTU POIS KÄYTÖSTÄ, TAVARA LOPPU! 

Kiinnostuitko? Jätä varauspyyntö alla olevan lomakkeen kautta!

Hankintaoikeksia jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan, kun niitä riittää. Varauspyyntö on sitova. Maksutiedot ja ohjeet jatkoa varten toimitetaan sähköpostilla.]