Brändit, Yhteisö

PASS-AROUND 2019! Baume & Mercier x Salkari x KH


Vuosi sitten järjestimme yhdessä Salkarin kanssa Kelloharrastajien ensimmäisen Pass-Aroundin – nyt tämä menestyksekäs konsepti saa upeaa jatkoa!  Vuoden 2019 ROUNDISSA on mukana sveitsiläinen huippuvalmistaja Baume & Mercier, joka kohahdutti isosti kellomaailmaa 2018 julkaistessaan täysin uuuden Baumatic koneiston.  Kyseessä on todelllakin yksi mielenkiintoisimmista julkistuksista alle 5000 euron hintaluokan kelloissa moneen vuoteen. Vuoden 2019 Pass-Around -kello on siten upea Baume & Mercier Clifton Baumatic! 

Mikä on Pass-Around?

Pass-Aroundissa 10 henkilöä saavat vuorotellen käyttöönsä Baume & Mercier Clifton Baumatic-kellon viikoksi. Osallistuja postittaa viikon päätteeksi kellon seuraavalle, eli kello kiertää harrastajalta harrastajalle. Kukin käyttäjä saa siis tutustua kelloon viikon ajan. Samalla osallistuja sitoutuu tekemään kellosta kolme kuvallista  (3) postausta Kelloharrastajat -ryhmään ja jakamaan näissä  ajatuksiaan kellosta. Kun 10 osallistujan kierros on päättynyt, järjestetään äänestys parhaasta Pass-Aroundin aikana kellosta otetusta kuvasta. Äänestyksen voittaja voitaa kellon omakseen. Kellon arvo on 3125€. 

Kello luovutetaan voittajalle 18.5. Watch Show Finland -tapahtumassa Helsingissä. 

Mikäli mukaan hakee yli 10 henkilöä, arvotaan mukaan pääsevät henkilöt.

 

Baume & Mercier

Baume & Mercier on toistaiseksi Suomessa harvemmin nähty sveitsiläinen laatukello, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1830 asti. Valmistajan tarinassa kääntyi merkittävä sivu vuosina 93 ja 98, jolloin se päätyi ensin Cartierin ympärille rakentuman Vendomé Groupin haltuun ja sittemmin mm. IWC:stä, Paneraista ja Vacheron Constantinesta tunnetun Richemontin omistukseen. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana Baume & Mercieristä on muotounut erittäin mielenkiintoinen, laadukas, mutta kohtuuhintainen kellovalmistaja, jonka kelloissa näkyy vahvasti myös suomalaisia usein puhutteleva tyylikäs ja pelkistetty Bauhaus-muotokieli. Kelloharrastajan näkökulmasta valmistaja on erittäin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa aidosti omalaatuisia ratkaisuja tyylikkäässä paketissa ja hyvään hintaan. Lisäksi merkin aikaisempi tuntemattomuus Suomessa ja Skandinaviassa on tekee siitä vieläpä omaperäisen ja sofistikoituneen valinnan – mikä varmasti kiinnostaa monia harrastajia!

Tutustu Clifton Baumaticiin täällä: https://www.baume-et-mercier.com/en/collections/clifton-baumatic-men/watch-clifton-baumatic-10436-date.html

 

Kuva: Stylefellow Lue myös Stylefwllown katsaus Cliftonista täältä: https://stylefellow.fi/baume-mercier-clifton-baumatic-laatua-ja-tyylia-pukukellojen-ystaville/

 

PASS-AROUNDIN mahdollistaa virallinen maahantuoja Salkari

Vaasasta lähtöisin oleva pitkänlinjan maahantuoja ja kauppias Salkari on tullut tunnetuksi Kelloharrastajien keskuudessa harrastajamyönteisenä ja rohkeana toimijana, joka tuo maahan ja myy useita kelloharrastajia kiinnostavia brändejä kuten Anonimo, Sinn ja Sjö Sandström. Tutustu Salkariin osoitteessa www.salkari.fi ! Salkari on myös mukana luonnollisesti kevään Watch Showssa Helsingissä, joten kannattaa laittaa osasto ja nimi mieleen!

salkari-logo-1523344015