Limited Edition, Yhteisö

KH 4/5 EI HUOLTOTARVETTA – JUHLAKAHVI ON VIHDOIN saatavilla!

KH 4/5 (EI HUOLTOTARVETTA) – JUHLAKAHVI

Viisivuotisjuhlakahvi on vihdoin saatavilla!

2018 joulukuussa julkaisimme suuren suosion saavuttaneen viisvuotisjuhlaviskin KH:n viisivuotisen taipaleen kunniaksi. Nyt viskin oheen – tai kokonaan erikseen nautittavaksi, on saatavilla kyseisessä viskitynnyrissä kypsytetty kahvi. Kahvi sisältää hienon ex-sherry-tynnyristä tarttuneen ominaistuoksun ja vivahteikkaan maun, joka on tarttunut neljän viikon kypsytysjakson aikana. 

Kahvin tuottaa lahtelainen pienpaahtimo Kahiwa, joka on saanut runsaasti kiitosta upeista kahveistaan. KH-kahvi toimitetaan 163 gramman pakkauksessa, jolloin siitä saa 12,5 kupillista kahvia – vastaavan määrän, kuin KH-viskipullosta saa 4cl annoksia. Kahvia on saatavilla sekä jauhettuna (57kpl)  versiona, sekä papuina (57kpl). Tämä tuote on ainutkertainen, sillä tämän enempää uskollisesta viksitynnyristämme ei aromeja irtoa. 

Kahvin tiedot

Tyyppi: Barrel Aged, AA-koko; Alkuperämaa: Nicaragua; Tila ja viljelykorkeus: Jesús Blandon LaSopresa, 1380m; Paahtoaste: 4/5; Valmistaja: Kahiwa kahvipaahtimo, Lahti; Kahvin määrä: 163g.

Saatavina papuina tai suodatinkahvijauhatuksella jauhettuna (sopii myös presso-keittimeen, joskin tällöin maku vahvempi)

Kyseessä on korkealaatuinen pienpaahtimo-tuote, joka on tehty kutittelemaan laatukahvinystävien makuhermoja. Kahvin hinta on postitettuna yhteensä 14,99 € sis alv 14%. Kahvi on mahdollista noutaa Lahdesta. 

Voit tilata kahvin suoraan KH-tiskistä (Verkkokauppa), kahvia on tarjolla niin kauan kuin tuotteita riittää: