Hyväntekeväisyys, Yhteisö

Boxit Auki 2020 on päättynyt! 50 000 kertaa kiitos!

Kelloharrastajien ja Hope Ry:n Joulun hyväntekeväisyyskampanja Boxit Auki 2020 on päättynyt. 6.12 – 27.12 järjestetty keräys tuotti 50 000 euroa. Hieno kampanja on jatkoa Kelloharrastajien perinteelle, jossa harrastajayhteisö on tukenut apua tarvitsevia Jouluisin järjestettävän keräyskampanjansa kautta.

Haastavassa asemassa olevien lapsiperheiden tukemiseen keskittynyt Hope Ry oli kampanjakohteena Kelloharrastajille uusi. Aikaisemmin keräyskohteena ovat olleet Lastenklinikoiden Kummit Ry (2016, 2017 ja 2018) ja Mieli Ry (2019).

Kelloharrastajat kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita. Tänäkin vuonna valtaisa joukko kellomielisiä lähti mukaan sekä suorin lipas-, että huutokauppalahjoituksin. Lisäksi kampanjaan osallistuivat lukuisat yritykset. Tämänkin vuoden apu menee todella tarpeeseen, sillä kuten tiedämme, 2020 on ollut monelle perheelle todella raskas ja vaikea vuosi.

Erityiskiitoksen ansaitsee myös vuoden 2020 kampanja-tiimi ja erityisesti sen primus moottorina toiminut Virpi Salminen. Vapaaehtoistiimiin kuuluivat Salmisen lisäksi Jonne Penttilä, Juha Huhtala, Niko Forsén, Matti Halonen, Sami Hulkkonen, Sami Tikkanen, Aki Keskitalo, Joni Koskela sekä Joonas Kokko. Kiitokset koko tiimille – kampanjan onnistuminen vaatii aktiivista työtä koko kampanjan ajan, ilman tiimiä tätä ei olisi.

Linkki keräyslippaaseen:
https://www.lahjoituslomake.fi/hope-yhdessa-yhteisesti-ry/kohteet/kelloharrastajien-joulukerays/?zbclid=IwAR3zRPyHKP43qdzJeishSCAzDsvdEQDLbRqAal0xMHItne0zBvRBbI7x4Cs

Hope Ry: https://hopeyhdistys.fi/