Hyväntekeväisyys, Yhteisö

Boxit auki 2020 on käynnissä! Hyväntekeväisyyskampanjan kohteena Hope ry

Odotettu Kelloharrastajat-yhteisön hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy virallisesti itsenäisyyspäivänä. Tänä vuonna kohteeksi on valikoitunut Hope Ry, joka tukee tiukilla olevia lapsiperheitä ympäri Suomen.

Hopella on toimintaa 20:lla paikkakunnalla ja se pyörii 700:n vapaaehtoisen voimin. Avun piirissä on yli 20 000 lasta ja kuten arvata saattaa, tänä vuonna avun tarve on kova. Meillä on yhdessä mahdollisuus mahdollistaa monelle lapselle parempi ensi vuosi.

Kampanja on auki 6.12. – 27.12. Perinteiseen tyyliin kampanjaan voi osallistua suorilla rahalahjoituksilla tai osallistumalla ryhmässä pidettäviin huutokauppoihin. Käytössämme on edellisiltä vuosilta tuttu lahjoituslipas, jonka kautta lahjoitukset ja tilitykset on helppo hoitaa.

Viime vuosien malliin kampanjan taustalla häärii vapaaehtoistiimi, joka on valmistellut runsaasti materiaalia ennakkoon.

Suuri kiitos koko yhteisön puolesta jo tässä vaiheessa: Virpi Salminen (kampanjan koordinaattori), Joonas Kokko, Jonne Penttilä, Juha Huhtala, Niko Forsén, Matti Halonen, Sami Hulkkonen, Sami Tikkanen, Aki Keskitalo, Joni Koskela

Lisätiedot: joulu2020@kelloharrastajat.fi , joonas@kelloharrastajat.fi


Ohje #BoxitAuki2020 huutokauppailmoituksen tekemiseen

Huutokaupan säännöt:-Huutokaupan järjestäjän tulee ilmoittaa mitä huudetaan, missä tuote sijaitsee ja kuinka kauan huutokauppa on auki (suositus 2-3 vrk) tunnin tarkkuudella (esim. huutokauppa päättyy perjantaina 11.12. klo 21.00)

-Minimissään 5€ korotukset (Kyse on hyväntekeväisyydestä – ei sentti- tai eurokorotuksia).-Koko huutokauppahinta tulee lahjoittaa suoraan keräykseen.

-Huutokauppa päättyy järjestäjän ilmoittamana ajankohtana, tai 5min viimeisen huudon jälkeen (huutokauppaa jatketaan niin kauan, kunnes voittaja on selvillä).

-Huutokauppoja voi tehdä ajalla 6.12.-27.12.2020Huutokauppojen löytämisen avuksi lisätään jokaiseen huutokohteeseen #BoxitAuki2020 -häshtag sekä ”Boxit Auki 2020 huutokauppa” -aihetunniste. Kommentissa on kuva, miten aihetunnisteen saa lisättyä tietokoneella. Osalla sen lisääminen mobiilissa ei valitettavasti toimi.


Mikäli tarvitset apua huutokaupan tekemiseen, laita viestiä: joulu2020@kelloharrastajat.fi

Malliesimerkki #BoxitAuki2020 huutokauppailmoituksesta #BoxitAuki2020 hyväntekeväisyyshuutokauppa:

Huudettava tuotteen tai palvelun lyhyt kuvaus

Lähtöhinta 0€, minimissään 5€ korotukset, huutokauppa päättyy perjantaina 11.12. klo 21.00 tai 5 min viimeisestä huudosta.

Kohde toimitetaan voittajalle ilman kustannuksia tai sovitaan noudosta, kun huuto on maksettu keräyslippaaseen merkinnällä ”Huutokaupan nimi / viesti”