KH Koneisto Collegepaita
Yhteisö

Kelloharrastajien Koneisto – collegepaita nyt saatavilla!

Talvikauden piristykseksi Kelloharrastajat julkaisee KH-collegepaidan, joka on saatavilla heti 12.2.2021 alkaen. Collegepaidan rinnassa on painettuna aikaisemmista FatCloth Koneisto -taskuliinasta tuttu Cal 1861 -koneiston tyylitelty viivapiirros (koneisto jota käytetään Omega Speedmaster Professionalissa).

Suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda siisti kelloaiheinen vaate, joka herättää positiivista huomiota tyylikkäästi toteutettuna. Paitaa on tarjolla kahdella eri leikkauksella (regular ja slimfit) yhteensä viidessä eri värissä.

Regular-leikkauksella oleva paita on Pure Wasten valmistama ja sen materiaalina on 70% kierrätetty puuvilla ja 30% kierrätetty polyesteri. Materiaali on pehmeä, joustava ja mukava. Tämä malli on saatavilla mustana sekä laivastonsinisenä.

Fit-leikkauksella oleva paita on puolestaan Stanley Stellan valmistama ja sen materiaalina on 85% luomupuuvilla ja 15% kierrätetty polyesteri. Ilmoitettu koko on hieman vajaan yhden koon tavallista pienempi. L koko on siis sopiva tavallisesti M-kokoiselle (olettaen että haluaa kollarin olevan hieman väljä). Materiaalia on jämäkämpää regular-versioon nähden ja se antaa vähemmän periksi, mutta on tyyliltään muuten ”formaalimpi”. Fit-leikkaus on saatavissa mustan ja laivastonsinisen lisäksi vaalean harmaana, vaalean sinisenä sekä vaaleanpunaisena. Huom! Painatus on kaikissa paidoissa valkoinen, joten vaaleammissa paidoissa painatus näkyy eri valaistuksissa hennommin.

Tuote on tilattavissa 12.2. alkaen yhteistyökumppani Reddyshopista. Tuotteet valmistetaan ”on demand” ja niitä koskevat Reddyshopin tilaus-, toimitus- ja palautusehdot. Koon suhteen kannattaa siten olla huolellinen ja tarkistaa tuotesivujen kokotaulukot. Paitoja on saatavilla maaliskuun loppuun asti. Reddyn sivuilta on nähtävissä myös generoitu kuva eri väreistä. Testatuissa paidoissa kuvio kuitenkin erottuu generoitua kuvaa paremmin, joten ne ovat sen osalta suuntaa antavia.

Tuote on tilattavissa täältä: https://reddyshop.co/kelloharrastajat/

Ps. Reddyshopista saatavilla myös kulttitalismaaniksi noussut ”Sunnuntaimenu”-muki.